Swiss

Swiss Exchange Logo - Swiss Everywhere

Hur man atgardar Tinder-problemet som ej fungerar

Hur man atgardar Tinder-problemet som ej fungerar

Tinder-anvandare stoter pa problemet med att inte klaffa efter att ha oppnat applikationen, och deras access till applikationen ar begransad. Ifall du star infor ett sadant problem kan du finn en svar i genom att sluta upp bakom forslagen nedan.

Varfor fungerar inte Tinder-appen?

Tinder-anvandare har harforleden forolampad kungen problemet med att inte rulla nar de vill oppna programmet, vilket begransar deras access till programmet. Samt ifall detta problem ej ar kant for otaliga konsument, finns det annu ingen saker explikation fran Tinder-utvecklare. Sjalvklart kan detta problem uppkomma fran flertal anledningar. Till foredome kan Tinder-applikationen besta inaktuell foreta att vi stoter paolika oratt som detta. Pro detta kommer vi att forsoka hitta svar problemet i genom att ge dig nagra ide.

1-) Kan vara ett serverproblem

Skotsel eller kraschar gallande Tinder-servrar kan handla att vi stoter paolika misstag som detta. For att vi ska lara oss om kraschen eller underhallet kan vi forst informeras i genom att folja det med hjalp fran DownDetector-sajten. Lanken vi kommer att na samlar in data ifall de omedelbara felen som moter communityn och aterspeglar den dagliga kraschen eller felanalysen for oss.

I Genom att notera denna felanalys kan vi antaga baksida av underben som orsakade problemet. Forut detta kan du soka efter Tinder-text kungen sokskarmen i genom att ga till lanken, eller sa kan du ejakulera at lanken over direkt.

2-) Uppdatera Tinder-appen

Att Tinder-appen inte ar uppdaterad betyder att den ej ar mottaglig forut innovationer. Foljaktligen plikt vi intyga om Tinder-appen ar uppdaterad. Annars kan vi florta med mer an ett fel eller problem och lite en atkomstsparr.

3-) Rensa data och cache

All cacheproblem i Tinder- eller Hoop-applikationer kan foreta att vi stoter gallande sadana misstag. For detta kan vi undanroja problemet genom att roja data och cacheminne.

Obs! Ditt konto kommer att loggas ut automatiskt under denna process. Pro detta, se till att du kanner till ditt kontoanvandarnamn och losenord.

Roja data och cacheminne for Android-enheter

  • Inleda forst menyn “Installningar”.
  • Klicka kungen “Applikationer” i menyn.
  • Valj sedan appen “Tinder” och klicka pa “Lagring”.
  • Klicka pa alternativet “gallra data” pa skarmen som oppnas.

Sanera data och cache for iOS-enheter

  • Oppna menyn Installningar.
  • Klicka kungen alternativet “vanligtvis” i rullgardinsmenyn.
  • Klicka gallande “iPhone Storage” i menyn.
  • Valj darefter appen “Tinder” och klicka gallande det bla alternativet “Ta bort app” for att stryka appen.

4-) Anvand inte program fran tredje part

Hantering av tredjepartsprogram kan leda till kissbrides.com kolla in dessa killar att du stoter paolika fel som dessa. Ifall du anvander applikationer som Tinder++ kommer du sannolikt att stota pa det arme felet. Pro detta, prov anlanda at ditt konto genom att ta bort applikationen som Tinder++ och ladda ner den fran Google Play eller App Store. Innan du forsoker den arme processen kan du forsoka logga in pa ditt konto i genom att folja forslaget nedan.

5-) Ta bort och installera om programmet

Att stryka och installera om programmet kan hjalpa till att forhindraolika fel som detta. Detta kan bero gallande att programfilerna ar korrupta eller felaktiga. Forut detta, utplana Tinder-applikationen helt fran din avdelning, ladda ner den aterigen, utfor installationsprocessen och oppna den. Efter denna process kan du kontrollera om problemet kvarstar.

6-) Klona programmet

Manga problem med programdata eller cookies kan gora att vi stoter gallande sadana felaktigt. Med dessa cookies inte raderade kan vi undanroja detta problem i genom att klona Tinder-appen. Uteslutande konsument med Android-operativsystem kan genomfora den har atgarden.

Bringa forst och huvudsak Google Play-appen och ladda ner den i genom att forska efter manga konton gallande sokskarmen, eller sa kan du anlanda at appen i genom att klicka kungen lanken nedan. Ladda darefter ner applikationen och utfor installationsprocessen. Efter denna process, igangsattning kloningsprocessen genom att valja Tinder-applikationen. Nar kloningsprocessen ar klar kan du inleda programmet och kontrollera ifall problemet kvarstar.

Ja, vanner, vi har lost vart problem under den arme titeln. Om ditt problem kvarstar kan du undran om de fel du stoter gallande genom att ga in kungen var FORUM-plattform.